Perik

Pigerne ER I Kina

Sunday blues…

Så er det søndag igen og det er derfor tid til blomsterbadning! Dagens badning vil være illustreret.

Først ser vi en helt tom vask. Det er i denne vask at blomsterne skal bade.

Empty sink.

Så kommer den første orkide. Bemærk hvordan blomsten flyder rundt i vandet og nyder det (i baggrunden ses en kaffemaskine).

Orkide 1.

Men der er flere orkideer selvfølgelig. Her kommer den næste. Denne har en lidt speciel potte som orkideen ikke helt kan være i. Derfor skal den bades på en lidt speciel måde, som jeg desværre har glemt. Men den virker som om den stadig er i godt humør. Man kan se på dets ene blad hvor våd planten er.

Orkide 2.

Det var så to orkideer, men vent der er flere! Den her er virkelig den der har det bedst. Den bord normalt ude i badeværelset, så den er i bad hver dag! Men da man ikke skal gøre forskel på orkideer, får den samme behandling som resten.

Orkide 3.

Det var så tre orkideer. I tænker, kan der virkelig være flere? Hvor mange orkideer kan man rent faktisk putte ind i en lejlighed?? Mange! Her kommer så en til. Bemærk at denne har en meget høj skål, hvilket gør den mega irriterende at skulle tømme for vand. Billedet er lidt utydeligt, som er end endnu ikke efterforsket konsekvens af at stiller mange orkideer tæt sammen. Det er derfor at man sjældent ser billeder af mere end 4 orkideer på samme tid.

Orkide 4.

Det var så det hele for i aften.

I morgen tager vi vasketøjsophængning: Trin for trin.

15,667 comments