Perik

Pigerne ER I Kina

Med Perik til kulturaften!

I aftes var Periks første møde og det skulle selvfølgelig afholdes med stil! Vi havde derfor valgt Empire bio i København som den kulturelle ramme for arrangementet. I anledningen havde vi lejet hele biografen til klubbens medlemmer. Billedet herunder  viser den tomme biografsal, med kun medlemmerne fra Perik (Laurent sidder og Søren tager billedet).

Biografsal

Inden aftenens film startede var der narturligvis mulighed for at nyde kaffe og kakao, på den udendørs teresse (frem for de indendørs teresser, som stadig ikke er helt så populære, men som er ved at vinde indpas). Som altid til Perik arrangementer var naturligvis høj sol og blå himmel. Billedet herunder viser de indtagne drikkevare, samt et lille stykke af en af stifterne af Perik (Søren). Bemærk at da billedet blev taget var der netop gået en sky for himmelen, så det er derfor det ikke ser så solrigt ud.

Kaffekopper

Efter megen sober debat om politik, verdenssituationen og tugtning af planter begav Periks medlemmer sig ind til aftenens kulturelle perle, den kritiker roste film: Planet Terror. Som bekendt er det den anden film i grindhouse serien, hvor Death Proof er den første.

Filmen levede helt op til forventingerne (og gik endda måske lidt over) som absolut splatter, krydret med gode replikker og moderigtigt påklædte kvinder. Periks medlemmer var ved filmens afslutning tilfredse (og lidt chokerede) og valgte derfor enstemmigt at kalde mødedet en succes. Samtidigt blev de enige om at filmen klart kunne ses igen, så bare rolig pige, vi skal nok invitere jer med ind når I kommer hjem! 😉

Næste Perik møde vil blive afholdt snart!

16,290 comments