Perik

Pigerne ER I Kina

Archive for August, 2007

Perik splitter kræfterne op

I starten af august indså medlemmerne af Perik at der skulle lidt ekstra til for at få vores piger til at blive RIGTIG misundelige på det vi gik og lavede i go’e gamle DK.

Derfor blev vi enige om at splitte vores kræfter op, og dække et så stort område i Sverige som muligt, med kano sejllads. Laurent tog op nordpå i Värmland tæt på Norge, og Søren dækkede det sydlige Sverige ved grænsen mellem Skåne og Bleking Len.

Jeg vil nu kort beskrive Perik projektet i det sydlige Sverige… uden billeder desværre… Det må komme på senere.

Vi (Søren og hans følgesvend Jakob) ankom til Olofström ved 14.20 tiden, og tog straks ind i Willies og købte Cider og Nordland Guld (en dejlig svensk øl). Hjemmefra havde vi medbragt 3 liter vin og en flaske whiskey. Efter en hård tur med 6 liter væske i hænderne, kom vi til kanot-uthyringen ved Halen sø. Her lejede vi en kanot, og sejlede så mod en af de mange sheltere der er i søen. Undervejs drak vi et glas rødvin ved hver (næsten) pynt, og da vi endelig fandt en shelter der ikke var optaget, var der ikke mere vin og selskabet utroligt festligt. Derfor startede vi med at lave bål og Irish Coffee. På nogle video-klip fra Sørens telefon, bevises det at Søren var vågen da kødet blev lagt på grillen, men dog meget usammenhængende i sin tale. Alligevel lykkedes det mindre end 20 min. senere Søren at falde i søvn, og Jakob (hans selskab) måtte spise alle 4 kebab grill… nej kebab grill… nej kebab marinerede svinekotteletter. Der blev desværre ikke fisket meget den dag.

Dagen efter var der store tømmermænd og fisketur. Vejret var koldt og overskyet, men fiskene bed og derfor var det faktisk en pragtfuld dag. Vi fangede 4 gedder og 4 aborrer, og præsterede ikke at røre ved en fisk. Længe leve fisketangen (nej, ikke fiskestangen, fisketangen! Det er en skøn tang, der gør at man kan afkroge fiskene uden at røre ved dem). For dem der ikke tror på vores fiskerhistorier, så har vi billeder af ALLE fiskene, som nok skal blive oploadet senere. Dagen efter skulle vi have været tidligt oppe for at fiske, men da det regnede, sov vi længe. På vej tilbage mod kanot-uthyringen fiskede vi igen, men fangede ikke en disse. Øv øv.

3 dejlige dage i det sydlige Sverige med fiskeri, druk og ild. Et glimrende Perik projekt, der nok skal få nogle piger i Kina til at misunde det dejlige liv i skandinavien. Glæd jer til at høre Laurents rapport fra det nordlige Sverige.

13,004 comments